Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Missky makali na slnečných a veterných Kapverdoch
Zdielať na

Missky makali na slnečných a veterných Kapverdoch

Nádherných osem slnečných a teplých dní si finalistky Miss Slovensko užívali na Kapverdských ostrovoch. Jeden prírodný živel im však pobyt trošku znepríjemňoval.

Na Kapverdoch je krásne a navyše dievčatá tam vycestovali v čase, keď sme sa my tu doma ešte triasli zimou. Ony si užívali nádherných 30 stupňov, slnko, more a piesok. "Je to naše druhé sústredenie. Vycestovali sme do tepla a ideme nakrútiť sympatiovské dokrútky, rôzne imidžové spoty, nafotiť plavkový editoriál," uviedla riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková.

Minuloročné finalistky cestovali k moru až po finále, oddýchnuť si, no tie tohtoročné mali poriadne nabitý program. Denne museli absolvovať niekoľko fotení a nakrúcaní. Na zábavu veľa času neostávalo. "Myslím, že sme sa viac spoznali a že sme sa zblížili," uviedla finalistka Michaela Šimoničová.

Tento ročník Miss je výnimočný aj v tom, že nie všetky dievčatá majú skúsenosti s profesionálnym fotením a modelingom. "Zlepšujú sa. Sú bezprostrednejšie a odviazanejšie, práca s nimi je super," hovorí fotograf Anton Karpita.

Prácu misskám a fotografovi narúšal silný vietor. Ten znepríjemňoval akúkoľvek aktivitu, ktorú dievčatá robili. "Keďže sme vedeli do čoho ideme, celú prácu sme tomu podriadili. Vietor, oceán, krásne zábery, rozfúkané vlasy, padavé šaty," dodal fotograf.

Najčítanejšie