Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Posvietili sme si na jedálničiek missiek. Zostanete prekvapení
Zdielať na

Posvietili sme si na jedálničiek missiek. Zostanete prekvapení

Posvietili sme si na stravovacie návyky finalistiek Miss Slovensko. Zistili sme, a možno tomu ťažko uveríte, že tieto krásne slečny vôbec nedržia diéty.

Každý si myslí, že dievčatá, ktoré sa dostanú do finálovej zostavy Miss Slovensko držia niekoľko mesiacov drastickú diétu, aby mali počas finálového večera postavičky ako lusk. Nie je to pravda! Len sa dobre pozrite, na čom si krásky pochutnávali.

Toto boli iba raňajky! Ovocie, palacinky, koláčiky ale aj vajíčka na rôzne spôsoby, klobásky, párky, šunka, chlebík. Dievčatá si jedným slovom dopriali! "Neviem fungovať bez raňajok. Je to pre mňa dôležité," uviedla finalistka Miss Slovensko Katarína Kovačicová.

"Nestravujem sa tak bežne, ale je tu veľa jedla a nedá sa mu odolať," tvrdí finalistka Gabriela Zemančíková.

​Dievčatá mali každý deň pobytu na Kapverdoch nabitý program. Fotenia, nakrúcania, športové aktivity. Všetky raňajkové kalórie spálili. Zo sústredenia sa ani jedna z nich nevrátila s nadváhou. Doma sa väčšina z nich stravuje zdravo. "Väčšinu stravy tvorí ovocie a zelenina, mäso a mám diétu kvôli zdraviu," uviedla finalistka Karin Kovácsová.

Tento ročník Miss Slovensko je špecifický aj tým, že dievčatá už na kasting prišli so štíhlymi a vypracovanými postavami. Ani jedna z nich nedostala podmienku, že musí schudnúť.

Súvisiace články

Najčítanejšie