Zatiahnuté
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Televíznym hviezdam rastie konkurencia! Víťazi Zlatej klapky ohúrili porotu
Zdielať na

Televíznym hviezdam rastie konkurencia! Víťazi Zlatej klapky ohúrili porotu

Mladí moderátori, herci a redaktori neustále pribúdajú. Niektorí sa môžu svojou prácou rovnať aj ostrieľaným "televizákom". A my sme boli pri zrode ich kariéry, keď zažiarili v piatom ročníku súťaže Zlatá klapka.

Práca v médiách, a špeciálne v televízii, je pre mladých ľudí nesmierne atraktívna. Neverili by ste, koľkí chcú byť režisérmi, strihačmi alebo moderátormi. Tento rok sa do súťaže, ktorá sa pôvodne volala "Slovenský detský Oscar", prihlásilo 131 súťažných príspevkov a jednotliví porotcovia, medzi ktorými bola aj moderátorka Andrea Pálffy Belányiová, museli všetko "napozerať" čo znamenalo takmer deväť hodín sledovania. Jojkárska hviezda si nič neuľahčila. "Ja som reálne všetky tie príspevky a filmy videla a niektoré sú naozaj na megaprofesionálnej úrovni, takže sa máme čoho báť," s humorom okomentovala nástup novej generácia Andrea Pálffy Belányiová.

Mnohí študenti už teraz vedia, že by sa práve v tomto povolaní našli. Niektorí k remeslu "pričuchli" v televízii JOJ. "Boli sme tam na stáži a videli sme, ako to robia profesionáli. Bolo to pre nás veľmi inšpirujúce," zdôveril sa víťaz súťaže, Lukáš Celec. Šéfka poroty, ktorú si môžete pamäť ako Alžbetku z Perinbaby, odkazuje všetkým súťažiacim toto: "Aby boli k tvorbe stále úprimní, aby mali veľmi radi to čo robia". 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie