Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Relácia Sedem je späť! Na pretras prídu Mečiarove amnestie i Kollárov hárem
Zdielať na

Relácia Sedem je späť! Na pretras prídu Mečiarove amnestie i Kollárov hárem

Kultová relácia Sedem sa vracia späť na obrazovky. Akutálne dianie na Slovensku aj vo svete sa opäť pokúsia okomentovať známi humoristi. Do moderátorského kresla si sadla ostrieľaná Elena Vacvalová.

Známe tváre ako Oľga Feldeková, Marián Leško, Milan Lasica či Milan Kňažko budú opäť baviť Slovensko. Relácia sa nevysielala dlhých šesť rokov, no účinkujúci, našťastie, za toto obdobie svoj povestný humor nestratili. 

"V tom, aké témy Marián Leško vyberá, sa podľa mňa nezmenilo nič," myslí si Elena Vacvalová. "Na prvú reláciu som mohol čerpať z dlhšieho obdobia, nie z posledného týždňa, takže to bolo komfortné," doplnil ju Marián Leško. 

Témy ako Dankove výložky, Mečiarove amnestie, či Kollárov hárem, okomentované vtipnými bonmotmi rozosmiali nielen publikum. Ustáť to často museli aj ľudia za kamerami. "Som rád, keď si vychutnávam atmosféru vzájomných interakcií," priznal Kňažko. 

Politická satira, ktorá mapuje aktuálne dianie za posledných 7 dní z domova a zo sveta, má premiéru na TV JOJ vo štvrtok 23. marca po Inkognite.

Súvisiace články

Najčítanejšie