Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Phoebe z Priateľov o pokračovaní legendárneho sitcomu: Nechcem vidieť znudené tváre
Zdielať na

Phoebe z Priateľov o pokračovaní legendárneho sitcomu: Nechcem vidieť znudené tváre

Hviezda seriálu Priatelia, herečka Lisa Kudrow (53), hrala roztomilo bláznivú Phoebe. V rozhovore prezradila, či sa ešte niekedy legendárna partička zíde na jednom pľaci a nakrúti nové časti.

Kultový seriál Priatelia sa stal mimoriadne populárnym nielen v Amerike, ale aj u nás. Vtipné hlášky a zamotané príbehy postáv nás ani nikdy neomrzia. Snáď každého fanúšika legendárneho sitcomu aspoň raz napadlo, ako by vyzeralo jeho pokračovanie a či sa ho vôbec niekedy dočkáme.

Predstaviteľka bláznivej Phoebe v nedávnom rozhovore prezradila, že práve ona veľmi radikálne zamietla možnosť akéhokoľvek pokračovania Priateľov. Lisa Kudrow nemá tušenie, o čom by asi ďalšie časti mali byť. Prednosťou seriálu bolo to, že v ňom vystupovali mladí ľudia, ktorí fungovali ako rodina.

​Na konci poslednej série mal už takmer každý svoj vlastný príbeh, niektorí aj deti a povedzme si úprimne, trošku aj zostarli. Lisa dokonca priznala, že by sa na seba nechcela pozerať v pokročilom veku. Naviac by sa bála toho, že by už neboli vtipní ako kedysi. Taký dôvod určite dáva zmysel a je pochopiteľný. 

Našťastie herci odviedli v tom čase vynikajúcu prácu a zostali po nich diely, ktoré všetci tak milujeme a nikdy nás neomrzia.

Súvisiace články

Najčítanejšie