Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Hviezda seriálu Beverly Hills 90210 ukončila liečbu rakoviny
Zdielať na

Hviezda seriálu Beverly Hills 90210 ukončila liečbu rakoviny

Herečka Shannen Doherty (45) alias Brenda zo seriálu Beverly Hills ukončila po niekoľkých mesiacoch liečbu rakoviny. Má za sebou chemoterapiu a ožarovanie. Čaká na výsledky testov, ktoré ukážu, či sa jej podarilo zákernú chorobu poraziť.

Herečke diagnostikovali rakovinu prsníka v roku 2015. Okamžite podstúpila operáciu a náročnú liečbu. O priebehu choroby pravidelne informovala fanúšikov na sociálnej sieti. Ich pozitívne reakcie ju držali nad vodou. 

"Cítim sa šťastne. Vďaka chorobe som sa zmenila. Som vďačná, že môžem byť na tomto svete, stala som sa iným človekom. Odstránila som zo života všetky zbytočné bariéry a naučila som sa hovoriť nie. Dnes už viem, že som skvelý človek a mám sa rada. Skôr to tak nebolo," napísala na Instagrame.

https://www.instagram.com/p/BQ5s7rCj57V/?taken-by=theshando

Všetky chemoterapie už má za sebou, cíti sa vyčerpane, ale myslí si, že všetko je na dobrej ceste. "Čakám na výsledky. Čoskoro sa dozviem, či je rakovina preč. A potom budem čakať na operáciu prsníka. Každý, kto mal rakovinu, vie, že celý tento proces je najmä o čakaní a trpezlivosti," dodala.

Súvisiace články

Najčítanejšie