Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Will Smith vyhral so svojou manželkou lotériu. Pýši sa telom bohyne
Zdielať na

Will Smith vyhral so svojou manželkou lotériu. Pýši sa telom bohyne

Americký herec Will Smith (48) a jeho žena Jada Pinkett (45) tento rok oslávia porceclánovú svadbu. Manželmi sú teda už dlhých dvadsať rokov. Pár pritom tvoria od roku 1994, kedy sa spoznali počas nakrúcania seriálu Fresh Prince. A podľa všetkého im to stále funguje. Jedným z dôvodov je určite skutočnosť, že sa Jada udržuje v skvelej forme a je pre manžela stále atraktívna.

Postavu z ríše fantázie predviedla pred pár dňami herečka a speváčka Jada Pinkett Smith na pláži na Havaji. V bikinách vyniklo jej neuveriteľne pevné telo, ktoré by jej mohla závidieť nejedna dvadsiatka. 

Menším prekvapením bolo iba to, že na dovolenke ju nesprevádzal manžel, dokonca zrejme ani deti, syn Jaden (18) a o dva roky mladšia dcéra Willow.

Reprofoto/TMZ

​Jada pred časom priznala, vďaka čomu manželstvo so slávnym hollywoodskym fešákom nezovšednelo. Nebude zrejme ani žiadna stíhačka. Moderátorke Oprah Winfrey priznala, že majú s Willom otvorené manželstvo. "Pozrite sa, nie som tu od toho, aby som niekoho sledovala. Will je dospelý muž. Kým sa na seba bude môcť pozrieť do zrkadla, budem v pohode," povedala otvorene.

Súvisiace články

Najčítanejšie