Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Náhla operácia! Karel Gott skončil znova v nemocnici
Zdielať na

Náhla operácia! Karel Gott skončil znova v nemocnici

Ďalšie nečakané zdravotné problémy a rýchly prevoz do nemocnice. Karel Gott (77) podstúpil už štvrtú operáciu v krátkom čase, informuje český portál blesk.cz.

Po liečbe rakoviny ho stále postihujú zdravotné problémy. Spevák podľa informácií Blesku podstúpil ďalšiu operáciu. Tentokrát ho zradili črevá.

" V pondelok bol Karel Gott bol pre akútnu črevnú nepriechodnosť z dôvodov zrastov," uviedla Blesku spevákova hovorkyňa Aneta Stolzová. Podľa zistení Blesku ho operovali na chirurgii Všeobecnej fakultnej nemocnice v Prahe.

Speváka museli operovať okamžite, inak by bol jeho život ohrozený. Mohlo totiž nastať pretrhnutie čriev a následné vykrvácanie alebo otrava krvi.

"Pán Gott je po operácii v poriadku. V budúcich dňoch ho čaká kľudový režim," informoval dnes server iDnes.cz, citujúc jeho hovorkyňu.

V októbri 2015 absolvoval Gott akútnu operáciu brucha, v novembri toho istého roka podstúpil liečbu rakoviny. V máji 2016 sa podrobil dlhodobo plánovanej operácii v brušnej dutine a v novembri 2016 absolvoval operáciu platničky.

​Karel Gott prednedávnom vystúpil na Slovensku, pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie