Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Moderátora zabili v priamom prenose
Zdielať na

Moderátora zabili v priamom prenose

Moderátora radiostanice zabili v priamom prenose. Práve vysielal program cez sociálnu sieť, keď k nemu do miestnosti vtrhli ozbrojení útočníci a začali strieľať. Zabili dvoch ľudí a vážne postrelili sekretárku.

K incidentu došlo v utorok v priestoroch rádiostanice v nákupnom centre v meste Sao Pedro de Macorís v Dominikánskej republike. Moderátor Luis Manuel Medina práve čítal správy v priamom prenose vysielanom prostredníctvom Facebook Live. Do rádia v tej chvíli vtrhli ozbrojenci a začali strieľať.

Žena na videu v pozadí kričala "výstrely, výstrely, výstrely," po čom zostal moderátor v šoku. Dočítal vetu, prenos ukončil a to bolo naposledy, kedy ho fanúšikovia videli živého. 

Neznámi ozbrojenci ho zastrelili rovnako ako riaditeľa rozhlasovej stanice Lea Martíneza. Sekretárka skončila s vážnymi zraneniami v nemocnici, kde sa podrobila náročnej operácii.

​Motív útoku je nejasný. Polícia zatkla troch mužov, avšak nikoho neobvinila. Žalobca verí, že pri identifikácii páchateľov pomôže zranená sekretárka.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie