Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kráľovná Československa už dávno nemá telo modelky. Ivana, čo si to porobila?!
Zdielať na

Kráľovná Československa už dávno nemá telo modelky. Ivana, čo si to porobila?!

Zdravá a hlavne vyvážená strava plus pravidelný pohyb. To je riešenie. Drastickými diétami človek dosiahne akurát jo-jo efekt. Svoje o tom vie aj bývalá úspešná modelka a Miss Československa 1989 Ivana Christová (46). Štíhlu krásku by ste pod nadbytočnými kilami pravdepodobne ani nespoznali.

V čase svojho nezabudnuteľného víťazstva bola Ivana Christová skutočne nádhernou ženou, ktorej odolal nejeden mocný muž. Pýšila sa výraznými črtami tváre a dokonale štíhlou postavou. Od čias, kedy Ivana vyhrala prestížnu súťaž krásy, túžila byť čoraz štíhlejšia. Drastické diéty, ktorými sa bývalá Misska mučila, však spôsobili presný opak.

Ivanina snaha sa niekoľkokrát minula s účinkom a jediným výsledkom jej snahy schudnúť bol jo-jo efekt, ktorý jej nadobro zničil postavu. Keď sa vlani v novembri ukázala na jednej charitatívnej akcii, všetkým padla sánka. 

Christová sa síce snažila nadbytočné kilá schovať pod voľné šaty, ale tie ju vo finále robili ešte širšou, než aká v skutočnosti je. Jej kariéra profesionálnej modelky je síce nenávratne preč, ale obezita môže mať devastujúce účinky na jej zdravie. 

Súvisiace články

Najčítanejšie