Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Prázdniny očami Lucie Siposovej
Zdielať na

Prázdniny očami Lucie Siposovej

Traja chlapi s deťmi na chalupe predznamenáva problém. A čo tri manželky, ako si Prázdniny užívajú ony? Jedna z nich, herečka Lucia Siposová, prezradila detaily.

"Oj, ako nám bolo dobre," začala svoje rozprávanie o nakrúcaní seriálu Prázdniny, ktorý vysiela TV JOJ, herečka Lucia Siposová.

Má svoju prácu rada a tvrdí, že si v nej najviac oddýchne. Nádherná atmosféra v krásnej prírode iba pridala na pozitívach.

Šikovné dievča

"Vedeli sme, že budeme nakrúcať v Bratislave a do prírody sa nedostaneme, ale s babami nám bolo tak dobre, že sme sa výborne zabavili," dodala so smiechom. Jej seriálovým partnerom je herec Tomáš Matonoha, s ktorým bola veľmi spokojná. Aj deti sa jej páčili, akurát jej bolo divné, že oni dvaja, tmavovlasí herci, majú svetlých potomkov.

Lucia Siposová moderuje aj reláciu Postavíme, opravíme zveľadíme na TV JOJ. "Som šikovné dievča a rýchlo sa učím. Nie som sama od seba kutil, ručné práce nie sú moja silná stránka," priznala. Otvorila kabaret na Slovensku. Ľuďom sa veľmi páči. Unikátny projekt má však unikátne povinnosti a je to pre Luciu veľmi náročné. "Akoby som študovala dve vysoké školy naraz," dodala.

Súvisiace články

Najčítanejšie