Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Unikli pikantnosti zo spálne Nicole Kidman!
Zdielať na

Unikli pikantnosti zo spálne Nicole Kidman!

Spevák Keith Urban, ktorý je už niekoľko rokov manželom herečky Nicole Kidman, prezradil na odovzdávaní cien Producers Guild Awards v Los Angeles pikantné detaily zo spoločnej spálne.

Slávna herečka Nicole Kidman po rozvode s Tomom Cruisom našla šťastie v náručí austrálskeho country speváka Keitha Urbana. Ten je už niekoľko rokov milujúcim manželom a otcom ich dcér. 

Priznanie pred manželkou

Počas odovzdávania cien Producers Guild Awards v Los Angeles moderátorke prezradil to, čo možno ani sám nechcel. Celý svet sa dozvedel pikantnosti zo spálne slávneho páru. "Ako na tom sme? Robíme to každý večer!" priznal Urban bez ostychu a to priamo pred svojou manželkou. 

Herečka momentálne hviezdi vo filme Lion, ktorý získal nomináciu na blížiacich sa Oscarov. Nomináciu získala aj samotná Kidman za najlepšiu herečku vo vedľajšej úlohe. Ktovie, ako to v ich spálni bude vyzerať, keď prestížnu cenu nakoniec získa.

Úspešná

Nicole Kidman sa do povedomia verejnosti dostala v roku 1989 trilerom Úplné bezvetrie. V 90. rokoch účinkovala v snímkach ako Dni hromu (1990), Navždy a ďaleko (1992), V moci posadnutosti (1993), Batman navždy (1995), Peacemaker (1997), Praktická mágia (1998) či Eyes Wide Shut - Spaľujúca vášeň (1999).

​Za výkon v muzikáli Moulin Rouge (2001) ju v roku 2002 nominovali na Oscara, o rok neskôr si sošku odniesla za stvárnenie spisovateľky Virginie Woolf vo filme Hodiny (2002). Po tretí raz ju na toto prestížne ocenenie nominovali v roku 2011 za drámu Králičia nora (2010). Na konte má tiež tri Zlaté glóbusy a desiatky ďalších cien.

Súvisiace články

Najčítanejšie