Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Ide do tuhého! Mama Agáty Prachařovej si najala ochranku
Zdielať na

Ide do tuhého! Mama Agáty Prachařovej si najala ochranku

Modelka Agáta Prachařová, ktorá poriadne rozvírila vody českého (aj slovenského) šoubiznisu, tvrdí, že čaká dieťa s manželom Jakubom Prachařom. Ibaže fotograf Dereck Hard tvrdí, že má s Agátou milenecký pomer. Čo na to jej mama, herečka Veronika Žilková?

Agáta v súčasnosti s novinármi nekomunikuje. Psychicky sa zrútila. Modelka je podľa jej slov tehotná, avšak v hre sú minimálne traja oteckovia. Manžel Jakub (33), milenec Dereck a ešte hokejista Jakub Valský, s ktorým bola Agáta na dovolenke v USA.

Milujeme ťa!

Momentálne je Agátinou hovorkyňou jej mama, herečka Veronika Žilková. Všemožne odvádza pozornosť. Plné ruky práce má aj ochranka, ktorá ale očividne nestíha chrániť svojich chlebodarcov. 

"Príde ku mne nejaký chlap a pýta sa, či sa so mnou môže vyfotiť. Chytí ma, akoby sme spolu chodili tri roky. Keby to niekde vyšlo, ako by som asi vysvetlila, že som s dotyčným nič nemala?" vysvetlila pre Extra.cz.

​Opísala aj príbeh, ktorý sa jej stal minulý týždeň. "Išla som po nákupnom stredisku a odchytili ma dvaja cudzí chlapi. Bála som sa, že ma chcú uniesť. Ale oni zakričali, že ma milujú. Pán z ochranky sa ma pýtal, či sú to moji známi, ale ja som ich v živote nevidela," povedala Žilková.

Podľa jej slov ale fanúšikovia dokázali zničiť už nejeden život, najmä svojimi vymyslenými historkami so slávnymi.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie