Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Angelina plánuje po rozchode s Bradom ďalšiu adopciu!
Zdielať na

Angelina plánuje po rozchode s Bradom ďalšiu adopciu!

Fanúšikovia Angeliny Jolie (41) pravdepodobne herečku tak skoro na filmovom plátne neuvidia. Niekdajšia hviezda už nemá herecké ambície a všetku energiu chce venovať deťom, ktoré sa pravdepodobne dočkajú ďalšieho súrodenca.

Keď Angelina v septembri požiadala žiadosť o rozvod s Bradom Pittom, všetkých šesť potomkov jej súd zveril do starostlivosti. Kvôli novým rodinným pomerom išla jej herecká kariéra bokom a spolu s ňou aj sláva.

Pre hrdinku Laru Croft sú najväčšou prioritou deti Maddox (15), Pax (13), Zahara (12), Shiloh (10) a dvojičky Knox s Vivienne (8). Aj napriek tomu, že Jolie pôsosbí poslednú dobu mimoriadne unavene, má údajne dostatok síl na to, aby sa postarala o ďalšie dieťa. Herečka pred oficiálnym ukončením manželstva tajne začala proces, na ktorého konci by mala byť sedemnásobnou matkou. 

"Brad sa bojí, aký dopad to bude mať na ich deti," tvrdí zdroj z okolia páru, podľa ktorého chcela Jolie rozšíriť rodinu už skôr. Pitt bol ale proti ďalšej adopcii a nepovažoval ju za dobrý nápad. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie