Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ste pripravení na ŽELÉ? Kourtney Kardashian vystavila svoj zadok
Zdielať na

Ste pripravení na ŽELÉ? Kourtney Kardashian vystavila svoj zadok

Klan Kardashianiek si užíva slnko na Kostarike. Táto podarená rodinka často podniká spoločné dovolenky. Vďaka tohtoročnej sa môžu predovšetkým pánske oči pokochať bonusom v podobe vystaveného pozadia najstaršej zo sestier Kourtney. A rozhodne je na čo sa pozerať!

"Nemyslím, že ste pripravení na toto želé!" napísala na sociálnu sieť k fotke Kourtney Kardashian. A svet z jej pozadia takmer zošalel. Hoci Kardashianky často vystavujú svoje zadočky na obdiv, musíme uznať, že táto fotka sa vskutku vydarila. 

Kourtney je aj vo svojom veku a po troch deťoch naozajstný kus. Pre toto pozadie by vraždil aj tínedžer. Ale to neplatí pre jej manželka, večného záletníka Scotta Disicka. Ten síce na spoločnej dovolenke pozadie svojej ženy chvíľu obdivoval, ale potom sa po hádke s jej sestrou Kim a mamou Kris odobral radšej na Miami.

Tam ho paparazzi nachytali, ako si v bazéne užíva s modelkou J. Lynn. Iba čistý blázon by nechal taký zadok plávať. Mohlo by sa stať, že Kourtney jeho zálety prestanú čochvíľa baviť a pošle ho k vode.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie