Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Herečka Kristína Greppelová prekvapuje! Jej vysnívaným povolaním bolo niečo iné
Zdielať na

Herečka Kristína Greppelová prekvapuje! Jej vysnívaným povolaním bolo niečo iné

Kristína Greppelová je divadelná a televízna herečka, ktorá vošla do našich obývačiek v seriáli Panelák, poznáme ju aj zo seriálu Dovidenia, stará mama, Dr. Ema či Tajné životy. Hrá v Divadle Aréna, V Divadle v podpalubí, aj v Divadle L+S. Napriek úspechu na hereckom poli však kedysi snívala o úplne inom povolaní.

V seriáli Prázdniny jej pripadla roka gynekologičky Klaudie. Je to úzkostlivá matka, mierne hysterická, ale vo svojom odbore absolútny profík. To posledné platí aj pre Kristínu, ale rozhodne vraj nie je hysterická. S rolou lekárky je nadmieru spokojná, vždy si chcela skúsiť "serióznu postavu". Sama kedysi snívala o celkom inom povolaní, lákala ju psychológia. Napokon je rada, že ju študovať nešla, má na to špeciálny dôvod: "Veľa ľudí si myslí, že ženy idú študovať psychológiu preto, lebo si potrebujú samy poradiť." A to rozhodne nie je Kristínin prípad.

V súkromnom živote je už šiesty rok šťastná pod boku herca a speváka Tomáša Palondera. Jej najväčším parťákom je jej 9-ročný syn Adam, pre ktorého by bolo najväčším trestom, ak by mu večer nečítala z knižky. S Tomášom by mali radi ešte dcérku, ale ak to nevyjde, svet sa nezrúti. Štíhla Kristína sa kedysi takouto postavou nepýšila, bola poriadna bacuľka. Podarilo sa jej schudnúť vyše 30 kíl a dodnes je na seba v stravovaní prísna. Pre istotu však stále v peňaženke nosí svoju fotku z minulosti a má ju aj na chladničke. Neje výrobky z múky, dokonca ani zo špaldovej, jediná omilostená je pohánková. Jej prísny režim však nabúralo nakrúcanie seriálu Prázdniny. Na mieste nakrúcania totiž neboli žiadne stravovacie možnosti, ani obchod. Musela sa prispôsobiť a jesť to, čo všetci ostatní. Napriek tomu bolo nakrúcanie skvelým zážitkom a ak by bola v pláne druhá séria, opäť by chcela byť jej súčasťou.

Súvisiace články

Najčítanejšie