Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Sestra Silvie Kucherenko na vlastnej svadbe spievala. Na vlastné RIZIKO!
Zdielať na

Sestra Silvie Kucherenko na vlastnej svadbe spievala. Na vlastné RIZIKO!

Modelka Silvia Kucherenko, ktorá sa preslávila najmä vďaka kačacím perám, má ešte o niečo vydarenejšiu sestru. Volá sa Štefánia Horváthová a evidentne nadobudla dojem, že má spevácky talent. Rozhodla sa, že na svojej vlastnej svadbe zaspieva pieseň od Dary Rolins Všetko alebo nič. Venovala ju, ako inak, svojmu novomanželovi.

Silvia Kucherenko (34) je modelka, ktorú preslávili najmä početné plastiky. Ako však sama tvrdí, žiadne nikdy nepodstúpila. Iste, za všetko môže matka príroda. Ale teraz na inú tému.

Možno vám meno Štefánia Horváthová nič nehovorí, ale faktom je, že ide o sestru slávnej Silvie. Je rovnako podarená, ako jej staršia sestra. A možno ešte o niečo viac. Nedávno sa totižto vydávala, a aby to nebola len tak hocijaká svadba, rozhodla sa, že si najkrajší deň v živote ženy okorení vlastným vystúpením. 

https://www.instagram.com/p/BP2I5mxDinA/?taken-by=officialsilviakucherenko

Vybrala si pieseň od našej popovej divy Dary Rolins Všetko alebo nič. Štefánia sa ju snaží všemožne napodobniť a tancuje do toho nejaký mimozemský svadobný tanec, avšak to, čo z nej vychádza, určite nemožno nazvať spevom. Pevne veríme, že po tomto vystúpení nepožiadal manžel žiadosť o rozvod. Veď napokon posúdťe sami.

https://www.instagram.com/p/BP0eB7UjhaX/?taken-by=officialsilviakucherenko

Súvisiace články

Najčítanejšie