Jasno
14°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Slávna herečka zbúrala tabu a priznala psychické problémy!
Zdielať na

Slávna herečka zbúrala tabu a priznala psychické problémy!

Hollywoodska herečka Emma Stone (28) sa zverila so svojimi psychickými problémami. Ako dieťa bývala veľmi nervózna a keď mala sedem rokov, musela navštevovať psychológa. V dospelosti sa jej nevyhýbajú extrémne stavy úzkosti.

Ako dieťa bola mimoriadne nervózna a rodičia ju museli voziť na terapie. "Musela som sa s tým nejako vysporiadať," povedala herečka v nedávnom rozhovore.

Chyba rodičov?

Odmalička si vraj priala stať sa herečkou, ale musela prekonať strach z extrémnej nervozity. Vďaka terapii začala navštevovať dramatický krúžok. Rodičia videli, že je šťastná, keď môže hrať.

Dovolili jej prerušiť štúdium na strednej škole v Arizone, kde bývali, a nechali ju skúsiť šťastie v Hollywoode. Vtedy mala len štrnásť rokov a zapojila sa do akcie Project Hollywood, ktorý hľadal mladých talentovaných ľudí.

"S odstupom času si myslím, že by mali všetci dokončiť strednú školu a prejsť si tým, čo k tomu patrí. Pociťovala som silný tlak na dokonalosť a začala som mať panické stavy úzkosti. Hollywood vyžaroval šialenú energiu. Stratila som svoju anonymitu. Vydesilo ma to," zverila sa kráska. 

Získa Oscara?

Pred každým konkurzom sa musela dlho upokojovať, aby neskolabovala. "Zhlboka som dýchala, aby som sa upokojila. Bola som strašne nervózna," dodala.

S pomocou terapeuta sa jej podarilo s trémou a nervozitou pracovať a dnes sa dokáže kontrolovať tak, aby ju nič nezväzovalo. 

​​Emma Stone je známa z filmov Bláznivá, stratená láska, Iracionálny muž, Birdman, či Mládeži neprístupné. V súčasnosti oslavuje úspech s filmom La La Land, kde stvárňuje jednu z hlavných postáv.

Súvisiace články

Najčítanejšie