Jasno
16°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Slávny herec vyzerá ako bezdomovec. A to ste ešte nevideli jeho MATKU!
Zdielať na

Slávny herec vyzerá ako bezdomovec. A to ste ešte nevideli jeho MATKU!

Hollywoodsky herec z filmov Transformers, Indiana Jones či Wall Street: Peniaze nikdy nespia, si pri nakrúcaní erotického filmu Nymfomanka našiel seberovnú manželku. Jeho výber je pre mnohých doteraz nepochopiteľný, ale podstatné je, že ju miluje. Nedávno sa mu opäť podarilo šokovať. Tentokrát je na rade jeho matka.

Správanie svojrázneho herca je niekedy naozaj cez čiaru. Vo štvrtok hshiao shiazatkli počas newyorského happeningu, ktorý sa vymkol spod kontroly. 

Aká matka, taká...

Shia LaBeouf využil možnosť vyjadriť nespokojnosť s politikou Donalda Trumpa. Na mieste bol i neonacista, ktorého óda na Adolfa Hitlera sa hercovi židovského pôvodu nepáčila a došlo k potýčke.

V piatok zamieril na to isté miesto v sprievode svojej manželky aj matky. Mia Goth, ktorú si zobral vlani v Las Vegas, vyzerala nenápadne, čo sa ale nedá povedať o hercovej matke.

Twitter/Dailymail.co.uk

​Zdá sa, že Shayne Saide so synom okrem názorov zdieľa aj zmysel pre obliekanie.

​Shayne si potrpí na viacvrstvé oblečenie rovnako ako bezdomovci chrániaci sa pred mrazom. Hercova matka vyzerala, ako keby do New Yorku pricestovala priamo zo Sibíru. Teraz je už celkom jasné, prečo sa Shia oblieka tak mizerne a za ženu si zobral kolegyňu, ktorá na ulici takisto veľa parády neurobí.

Súvisiace články

Najčítanejšie