Jasno
15°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Hollywoodský herec (31) si do domu nasťahoval starenku (89) zo susedstva
Zdielať na

Hollywoodský herec (31) si do domu nasťahoval starenku (89) zo susedstva

HOLLYWOOD / Hollywoodský herec Chris Salvatore si do domu nasťahoval susedku - starenku (89), ktorá má leukémiu a nedávno strávila v nemocnici celé dva mesiace. Pre Normu je Chris vnukom, ktorého nikdy nemala. Chris zase o svojej spolubývajúcej povedal, že je priateľská, ale drzá, pše The Indipendent.

Tento nezvyčajný pár nežije spolu veľmi dlho, píše NBC's TODAY. Chris pozval k sebe dôchodkyňu až po tom, čo sa Norma dlhší čas liečila v nemocnici. Po prepustení už nemohla bývať sama, potrebovala pomoc. Herec, ktorý okrem iného píše texty pre piesne a bojuje za práva homosexuálov, vyzbieral cez internet pre kamarátku neuveriteľných 50 000 dolárov (v prepočte 46 610 eur).

"V opačnom prípade by skončila v nejakom zariadení. Nemohol som to dopustiť. Norma je ako moja stará mama," povedal herec pre TODAY. 

https://twitter.com/CSalvatore/status/824077322810593280

Doktori a sestričky Chrisovi vraj povedali, že by bol zázrak keby sa starenka dožila Vianoc, "Takže to, že stále žije, je naozaj úžasné," hovorí herec. Norma Cook tvrdí, že s hollywoodskou hviezdou sa väčšinou spolu len rozprávajú, pijú šampanské a jedia oriešky, píše The Indipendent.

Súvisiace články

Najčítanejšie