Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Dcéra kráľa popu má piercing na bradavkách
Zdielať na

Dcéra kráľa popu má piercing na bradavkách

Paris Jackson (18), dcéra popového kráľa Michaela Jacksona, nafotila v Paríži parádne fotky v štýle štyridsiatych rokov. Svojím zjavom pripomína Madonnu z osemdesiatych rokov, kedy nakrútila hit Material Girl.

Paris mala na sebe bielu sukňu a blúzku, ktorá bola veľmi priehľadná. Pod ňu si nezobrala žiadne prádlo a tak bolo jasne vidieť, čo zdobí jej bradavky. Pravdepodobne sa nebojí bolesti, keď si na ne nechala nastreliť piercing.

Podľahla čaru šoubiznisu

Mladá ambiciózna dcéra zosnulého kráľa popu sa najskôr do sveta šoubiznisu nehrnula. Odrádzal ju osud jej vlastného otca, ktorého tak uháňali médiá, že tomu podľahol.

Režisér Lee Daniels jej ale ponúkol účinkovanie v televíznej sérii Stars. Úlohu odmietla, ale napokon si to rozmyslela a prijala ju. Nechcela mať nič spoločné s filmom, ani s modelingom a už vôbec nie so spevom. Ako sa však zdá, trblietavému šoubizovému svetu prichádza pomaly ale isto na chuť. Stala sa modelkou a čaká ju aj práca herečky. Dostala totižto ďalšiu ponuku, ktorá sa v Hollywoode len tak neodmieta.

"Byť herečkou je niečo úžasné. V každej úlohe môžem byť inou osobou. Môžem si tak vyskúšať byť kýmkoľvek na svete. Nemusím byť len taká, aká by som mala byť pre okolie. Môj otec bol skvelý spevák a tanečník, ale nevedel hrať," povedala.

https://www.instagram.com/p/BPXxhXRDsvY/?taken-by=parisjackson

Na fotenie do Paríža priletela so svojím partnerom. Prvý deň sa prechádzali po meste a nakupovali. Na druhý deň už Paris fotila. "Mám príšerný jet lag. Keby som nemusela pracovať, prespala by som celý deň a asi aj ten ďalší. Je to šialené," postažovala sa na sociálnej sieti.

Najčítanejšie