Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Bývalý lámač ženských sŕdc nezvláda starnutie
Zdielať na

Bývalý lámač ženských sŕdc nezvláda starnutie

K plastickému chirurgovi väčšinou chodia ženy, pre ktoré je starnutie oveľa ťažšie ako pre mužov. Tlak na dokonalý vzhľad v Hollywoode je ale obrovský. Svoju tvár si pred niekoľkými rokmi nechal vylepšiť aj herec Lorenzo Lamas. Na plastikách sa ale stal závislý a jeho tvár dnes pripomína nafúknutú paradajku.

Lorenzo Lamas ako Reno Raines na motorke pri zvučke Odpadlíka. Tak si každý pamätá niekdajšieho lámača ženských sŕdc. Rodák z Kalifornie prerazil ako herec, ktorého chlpatá hruď zdobila nejednu titulku prestížneho magazínu.

Mladá žena, potreba zákrokov?

Dokonale ovládal bojové umenie, má čierny pás v karate i taekwonde. Úloha Odpadlíka bola pre neho ako stvorená. Ženy išli na ňom oči nechať, čo dokazujú jeho štyri nevydarené manželstvá. Jeho posledná, Shawna Craig, je temperamentná playmate o polovicu mladšia než on.

Možno preto mal potrebu zachovať si mladícku tvár. Avšak zákrok odborníkov sa nevydaril podľa predstáv. Jeho prvá plastika trvala sedem hodín. Od tej doby je na zákrokoch závislý. Naposledy sa ukázal na zraze motorkárov, kde všetkých vystrašil nafúknutou tvárou. 

Urobil by lepšie, keby starol prirodzene a s gráciou, ako napríklad jeho šarmantný kolega George Clooney.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie