Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ashton Kutcher má trikrát vyšší plat ako ja, zlostí sa Natalie Portman
Zdielať na

Ashton Kutcher má trikrát vyšší plat ako ja, zlostí sa Natalie Portman

Americká herečka Natalie Portman (35) sa sťažuje, že herci za svoje úlohy inkasujú viac peňazí ako herečky. Ona sama sa s tým stretla veľakrát. Najväčší rozdiel ale zažila počas nakrúcania filmu Hlavne nezáväzne, kde si zahrala po boku Ashtona Kutchera (38). Herec dostal trikrát vyšší honorár než ona.

Natalie Portman si strihla úlohu vo filme Hlavne nezáväzne s už dvojnásobným oteckom Ashtonom Kutcherom. Keď dostala výplatu, nesťažovala si. Práve naopak. Podľa nej bola privysoká. 

Diskriminácia?

"Bola som zbytočne preplatená. Samozrejme som sa nesťažovala. Ale vedela som, že Ashton má trikrát vyšší honorár. Je to nespravodlivé," povedala Portman.

Vyrovnala sa s tým, pretože podľa jej slov to tak v Hollywoode chodí. Sama priznala, že má privysoký plat. "Ale je dobre povedať, že rozdiel medzi platom herca a herečky je značný," pokračovala.

Trailer k filmu Hlavne nezáväzne

Ženy sú vo filmovom priemysle diskriminované. "Nájde sa povolanie, kde žena zarába viac ako muž, ale takých profesií je veľmi málo," myslí si.

Presťahovala sa do Paríža

Slávna brunetka sa vydala za choreografa Benjamina Millepieda (39), s ktorým má syna Alepha. Ďalšie bábätko je na ceste. Herečka sa s manželom pred pár rokmi odsťahovala do Paríža, kde Benjamin pracuje ako šéf baletu Parížskej opery. 

Stretli sa v roku 2010 počas nakrúcania filmu Čierna labuť. Portman v ňom stvárnila hlavnú úlohu, za ktorú získala Oscara za najlepší ženský herecký výkon. Zobrali sa v roku 2012. Ich syn sa narodil rok pred svadbou.

Súvisiace články

Najčítanejšie