Jasno
14°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Americká hviezda Selena Gomez zbalila žiadaného speváka! FOTO vo vnútri
Zdielať na

Americká hviezda Selena Gomez zbalila žiadaného speváka! FOTO vo vnútri

Americká speváčka Selena Gomez zbalila v súčasnosti najžiadanejšieho speváka The Weeknda. Ten sa len nedávno rozišiel s modelkou Victoria´s Secret Bellou Hadid. Selena sa tak po Justinovi Bieberovi ocitla v náručí ďalšieho hudobníka.

Raper The Weeknd už nesmúti za kráskou Bellou Hadid. Paparazzovia ho prichytili na nočnej prechádzke so Selenou Gomez v Santa Monice. 

Profimedia

​S Belloiu Hadid, ktorá je mladšou sestrou známejšej modelky Gigi Hadid Weeknd chodil dva roky. Dôvodom ich rozchodu bol nedostatok času a veľká vyťaženosť. Weeknd a Bella sa naposledy na verejnosti stretli na parížskej módnej prehliadke Victoria´s Secret. Spevák tam vystupoval, Bella predvádzala modely. 

Profimedia

Z liečebne do nového vzťahu

Selena Gomez strávila na začiatku jesene istý čas v liečebni. Svojim fanúšikom oznámila už v auguste, že sa prihlásila do liečebne v Tennessee, kde strávi minimálne dva mesiace. Dôvodom neboli drogy, alkohol ani závislosť na liekoch. Ale depresie a pocit úzkosti

Gomez sa môže pýšiť Instagramom s najväčším počtom fanúšikov zo všetkých. Speváčka 25. novembra zverejnila na sociálnej sieti fotku, v ktorej sa všetkým poďakovala za priazeň a v komentári uviedla, že to bol veľmi ťažký rok. 

ttps://www.instagram.com/p/BNN1e9YA41c/?taken-by=selenagomez

Najčítanejšie