Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
FOTO: Horúce bozky Patrasovej na verejnosti!
Zdielať na

FOTO: Horúce bozky Patrasovej na verejnosti!

Na rozdiel od manžela Felixa Slováčka (73), ktorý sa snažil svoj milenecký pomer s Luciou Gelemovou (34) utajiť, sa Dáda Patrasová (60) za svojho talianskeho priateľa Vita (47) nehanbí. Po troch mesiacoch vzťahu ho dokonca priviedla do spoločnosti, kde si užívali jeden druhého.

Talian Vito nedokáže bez Dády vydržať, a preto lieta do Prahy pomerne často. Naposledy za ňou prišiel už 20. decembra na jej narodeniny a od tej chvíle sa od seba zaľúbenci nepohli ani na krok.

Nepohli sa od seba

Boli spoločne na hokeji a po ňom Dáda Vita vzala na obnovenú premiéru filmu Kytice. Talian bol pochopiteľne v hľadáčiku novinárov a fotografov, rozhovory ale poskytovať nechcel.

Dády sa držal ako kliešť, ochutnával miestne víno a snažil sa porozumieť, o čom si Dáda s kolegami z brandže štebotá. Správali sa ako zamilovaní tínedžeri, jeden druhého sa neustále dotýkali a vymieňali si horúce bozky. Nakoniec ruka v ruke odišli preč, informoval český portál Blesk.cz.

"Som veľmi šťastná. Vito je hotový anjel," povedala Patrasová. O svojho ešte stále manžela Felixa má veľké obavy. "Vyzerá zle. Mal by sa o seba viac starať, zájsť k lekárovi na vyšetrenie," dodala na adresu záletníka Slováčka. 

Súvisiace články

Najčítanejšie