Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Nora Mojsejová obhajuje svoje manželstvo, vraj nie je účelové
Zdielať na

Nora Mojsejová obhajuje svoje manželstvo, vraj nie je účelové

KOŠICE / Nora Mojsejová Kabrheľová sa pre košický Korzár vyjadrila, že protestuje proti špekuláciám, že jej manželstvo s Františkom Kabrheľom je účelové. Faktom je, že toto manželstvo by ju mohlo zachrániť pred väzením.

Pred týždňom začali internetom kolovať fotografie košickej podnikateľky a jej mladého milenca, 27-ročného Marka z Nitry, vzťah mala aj potvrdiť. Už o pár dní však bolo všetko inak, z Nory Mojsejovej sa stala pani Kabrheľová. Priatelia, nepriatelia, manželia - táto neobvyklá postupnosť kole oči najmä z dôvodu, že Mojsejová Kabrheľová je odsúdená na 10 rokov väzenia za podvod. Ide o známu kauzu medzi ňou a Františkom Kabrheľom, známym ako Versače, ktorý jej mal požičať 853 000 eur, a ktorý sa aktuálne stal jej manželom. Už po procese sa Kabrheľ nechal počuť, že sa mu zdá byť trest neprimeraný a dalo sa vytušiť, že sa pokúsi o jeho odvrátenie.

Trestný poriadok totiž poznám pojem "blízka osoba", ktorou sa Mojsejová Kabrheľová vo vzťahu k poškodenému stala. Kabrheľ, ako jej manžel, teraz môže stiahnuť súhlas na trestné stíhanie a to by bol jeden z dôvodov na ukončenie tohto súdneho prípadu. Podnikateľka tvrdí, že je to nezmysel, píše košický Korzár. Nikde vraj nie je napísané, ako dlho má pár spolu pred svadbou chodiť a o rozvode neuvažujú. Akékoľvek spochybňovanie jej manželstva považuje za ovplyvňovanie súdu.

Súvisiace články

Najčítanejšie