Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kate za fotky svojich detí dostala ocenenie. Ktoré boli najlepšie?
Zdielať na

Kate za fotky svojich detí dostala ocenenie. Ktoré boli najlepšie?

Vojvodkyňa z Cambridge, tridsaťštyriročná Kate Middleton, mimoriadne rada fotí. Mnohé z oficiálnych portrétov trojročného princa Georgea a ročnej princezny Charlotte urobila sama. Už vlani ju kráľovský fotograf Hugo Rittson Thomas chválil. Tento rok tak oficiálne urobila Kráľovská fotografická spoločnosť a matku dvoch detí ocenila.

Kráľovská fotografická spoločnosť, ktorá bola založená v roku 1853, ocenila vojvodkyňu Kate za jej fotky čestným doživotným členstvom. Odborníci vyzdvihli jej talent a nadšenie pre fotografovanie. Kate to veľmi potešilo, hoci nevyhrala žiadnu z cien spoločnosti.

Vojvodkyňa z Cambridge sa dlhodobo zaujíma o fotografiu a jej históriu. Šéf spoločnosti Michael Pritchard sa teší, že bude v Kate spolupracovať. "Je zatiaľ poslednou v dlhom rade kráľovských fotografov a spoločnosť s potešením ocenila jej talent a nadšenie čestným členstvom," uviedol a dodal, že nebude musieť zaplatiť ročné členstvo vo výške približne 100 eur.

Vyhráva polročná Charlotte v kresle

Kate sama vyfotila a zverejnila hneď niekoľko fotiek svojich ratolestí. Má na starosti prvý spoločný portrét princa Georgea s malou Charlotte. Porušila kráľovskú tradíciu. Prvé oficiálne zábery členov kráľovskej rodiny sa zverejňujú po dlhšej dobe, pričom princezná má na fotkách iba pár dní. Zvečnila aj jej prvé narodiny a vyfotila aj princa, ako ide prvýkrát do škôlky.

Kate Middleton

​Najlepším záberom je podľa odborníkov fotka Charlotte, keď mala šesť mesiacov a sedela v kresle s plyšovou hračkou. "Myslím, že má dobré oko. Fotí kvalitne. Všetci sme videli jej fotky a myslím, že to robí na profesionálnej úrovni. Má tú výhodu, že má veľa času, aby sa mohla neustále zlepšovať," povedal člen a editor spoločnosti Ken Lennox.

Kate Midlleton

Súvisiace články

Najčítanejšie