Jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Ktorá celebrita má za sebou najhorší rok života?
Zdielať na

Ktorá celebrita má za sebou najhorší rok života?

LOS ANGELES / Americký krásavec a momentálne jeden z najžiadanejších single mužov na planéte má za sebou najhorších dvanásť mesiacov v živote. Brad Pitt strávil najkrajšie sviatky roka osamote. S deťmi strávil iba štyri hodiny.

Niekdajší najkrajší pár showbiznisu Angelina Jolie a Brad Pitt sa rozviedli. Z oboch sa stali zlomení ľudia, avšak Brad je na tom horšie.

Angelina mu totižto zakázala stretávať sa s deťmi. Na Vianoce ich síce videl, ale iba na štyri hodiny. Jeho najstarší adoptovaný syn Maddox sa s ním odmietol stretnúť. 

Chýba mu?

"Boli to najhoršie sviatky v jeho živote," píšu zahraničné médiá. V septembri sa mal navyše pohádať s najstarším synom. Kvôli škriepke s Maddoxom sa s ním mala Angelina rozviesť. Mala údajné Bradovho agresívneho správania dosť. 

Podľa zdrojov blízkych Bradovi stále svoju exmanželku miluje. Chýba mu aj napriek všetkému, čo sa medzi nimi za posledné mesiace udialo. "Bol zaslepený rozvodom, stále verí, že Angelina reagovala príliš impulzívne a nevie vôbec, ako by to mohol zvrátiť a zachrániť," cituje osobu blízku britský denník.

Súvisiace články

Najčítanejšie