Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Šokujúce zistenie o luxusnom živote Geissenovcov: Ako to je s ich peniazmi?
Zdielať na

Šokujúce zistenie o luxusnom živote Geissenovcov: Ako to je s ich peniazmi?

Všetci ich poznajú ako boháčov, ktorí si užívajú luxusný život a dovoliť si môžu všetko. Na povrch ale vyplávalo tajomstvo ich luxusného života. Nič nie je tak, ako vyzerá.

Podľa nemeckého denníka Bild, Carmen a Robert si výstrelky, ktoré môžu diváci vidieť v reality šou, neplatia z vlastného. Podľa odtajnenej zmluvy uzavretej medzi televíziou RTL 2 a Geissenovcami, televízia poskytla rodine takmer dva milióny eur, z ktorých financovali svoj luxusný životný štýl.

Televízia taktiež zastrešuje všetky financie týkajúce sa aj Robertovej luxusnej jachty. To je pre televíziu položka v hodnote 20 tisíc eur za jednu časť. Táto suma pokrýva prenájom jachty, päťčlenný personál či catering. 
Televízia podľa Bildu platí aj veľkolepé narodeninové šou ich dcér. Geissenovci 

Celé roky môžu diváci sledovať na televíznych obrazovkách, ako si užívajú na luxusnej jachte v Monaku, usporadúvajú šialene drahé párty a nosia značkové oblečenie. Nie je ale všetko úplne tak, ako vyzerá.

Geissenovci za každú odvysielanú časť dostanú viac ako 60 tisíc eur. Za jednu sériu, ktorá má 15 častí zarobia neuveriteľných 900 000 eur. 

Pozrite si jednu z upútavok na reality šou Geissenovci - Ťažký život milionárov. 

Súvisiace články

Najčítanejšie