Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Nové fakty v kauze Brangelina: Jolie a Pitt sa rozišli už pred dvoma rokmi!
Zdielať na

Nové fakty v kauze Brangelina: Jolie a Pitt sa rozišli už pred dvoma rokmi!

Aké boli skutočné dôvody, aby sa jeden z najslávnejších párov sveta rozišiel? Dlho sa o tom špekulovalo, raz bol za tým alkohol, inokedy drogy, či násilie a hádky. Podľa najnovších informácií to však bolo iba zastieranie skutočného dôvodu, ktorý vás poriadne šokuje.

Podľa zahraničných médií sa Angelina s Bradom rozišla neoficiálne už pred dvoma rokmi. Niekdajšia najkrajšia žena sveta údajne neuniesla úspech svojho muža po tom, čo získal Oscara za film 12 rokov v reťaziach v roku 2014.

Namiesto toho, aby sa s Pittom radovala z jeho úspechu, mala sa správať dosť nevyberaným spôsobom a celý večer mu nedovolila tešiť sa z ceny. Neustále na seba strhávala pozornosť, aby zatienila svojho partnera. Po tomto faux-pas to ich vzťah neuniesol a rozpadol sa. 

Iba divadielko?

Svadba, ktorá sa uskutočnila pol roka po tom, už bola údajne iba fraška a zúfalý pokus o záchranu vzťahu, v ktorom sa starali o šesť detí - tri vlastné a tri adoptované.

​Pár už vtedy vedel, že sa rozíde, ale obom hercom sa dokonale podarilo túto skutočnosť utajiť. Rozprávka sa definitívne skončila 19. septembra tohto roka, kedy podala Angelina žiadosť  o rozvod. 

Začala sa najväčšia bitka v ich živote, a to o ich deti, ktoré chce mať Angelina výlučne vo svojej starostlivosti.

Súvisiace články

Najčítanejšie