Zatiahnuté
15°
Bratislava
Lea
29.4.2024
DiCaprio v plavkách! Na toto telo balí nakrajšie ženy sveta
Zdielať na

DiCaprio v plavkách! Na toto telo balí nakrajšie ženy sveta

Najväčším zberateľom sexi modeliek je v Hollywoode nepochybne štyridsaťdvaročný Leonardo DiCaprio. Nedávno sa jašil na pláži a treba povedať, že ako playboy rozhodne nevyzerá.

Leonardo DiCaprio randí s najkrajšími modelkami sveta. Jeho charizma musí mať nenormálne čaro, keď na svaly určite krásky neloví. Mohli sa o tom presvedčiť mnohé slávne modelky ako Gisele Bündchen či Bar Rafaeli.

Najnovším úlovkom do zbierky je dvadsaťštyriročná Nina Agdal, ktorá ho ale na dovolenke v Mexiku nesprevádzala.

Smoking viac ako plavky

Spoločnosť mu v Cancúne robil kolega Lukas Haas, s ktorým si zahral vo filmoch ako Počiatok či Revenant. V blízkosti slávnych hercov sa objavila aj neznáma žena, ktorá sa ale k Leonardovi nemala. Možno to bolo spôsobené tým, že v plavkách neohuruje tak ako v smokingu. 

Tento rok sa nekonečný čakateľ na Oscara dočkal vysnívanej sošky vďaka dráme Revenant. V žiadnom ďalšom filme sa neobjavil, ale nie je vylúčené, že uspeje aj na budúcoročnom ceremoniále. Tentokrát však v úlohe producenta. DiCaprio stojí za ambicióznym filmom Pod rúchom noci, ktorý režíruje nemenej slávny Ben Affleck.

Hollywoodska hviezda predstavila nedávno svetu po troch rokoch nakrúcania silný environmentálny dokument. Snímka Before the Flood je na internete bezplatne k dispozícii. V čestine znie jej názov Je s námi konec? Pozrite si ho TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie