Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Princ Harry prvýkrát prichytený s priateľkou! FOTO vo vnútri
Zdielať na

Princ Harry prvýkrát prichytený s priateľkou! FOTO vo vnútri

Vzťah tridsaťdvaročného britského princa Harryho a o tri roky staršej americkej herečky Meghan Markle je pod neustálym dohľadom médií. Tie dvojicu sledujú na každom kroku a už sa im podarilo zamilovaný pár vyfotiť.

Britský princ Harry a americká herečka Meghan pravdepodobne strávia vianočné sviatky bok po boku. Tento týždeň boli na trhoch vyberať stromček. Novinárom sa ich nepodarilo vyfotiť. 

Prišli autom pre vianočný stromček. Strávili na trhoch približne pätnásť minút, prechádzali sa a keď si vybrali ten svoj, zviazali im ho a Harry ho odniesol do auta, cituje magazín Hello jedného predavača. 

Pozná ju celá rodina

Paparazzi boli úspešní až o niekoľko dní neskôr. Dvojica bola spoločne na komédii Peter Pan Wrong v londýnskom divadle Apollo. Kúpili si vstupenky na poslednú chvíľu. Potom sa prechádzali po ulici Piccadilly. 

Reprofoto/Daily Star

​Herečka priletela z Toronta do Londýna v pondelok a býva v princovom byte v Kensingtonskom paláci. Pár spolu randí už niekoľko mesiacov. Stretli sa práve v Kanade, kde princ propagoval svoje hry Invictus Games. 

Od tej doby sú v neustálom kontakte. Herečka bola niekoľkokrát na tajnej návšteve Londýna. Zoznámila sa s Harryho starším bratom Williamom a vojvodkyňou Kate. Američanku pozná už aj otec Charles.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie