Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Marika Gombitová medzi fanúšikmi. V Bratislave bude rozdávať podpisy
Zdielať na

Marika Gombitová medzi fanúšikmi. V Bratislave bude rozdávať podpisy

BRATISLAVA / Návrat Mariky Gombitovej na koncertné pódiá potešil nejedného fanúšika. Speváčka si ale pre svojich verných pripravila ešte jedno prekvapenie - knihu Úlomky spomienok. Jej českí priaznivci už podpisy v knižkách majú. Teraz sú na rade Slováci.

Marika Gombitová v novembri v Prahe nielen koncertovala, ale aj viac ako dve hodiny podpisovala svoju autobiografiu Úlomky spomienok. Fanúšikovia ju zato zahrnuli milými slovami, prianiami i obrovským množstvom darčekov.

Po podpis si do kníhkupectva v českej metropole prišli stovky priaznivcov.

Autogramiáda v Bratislave

Rovnaký nápor sa čaká aj v Bratislave. "Urobili sme isté opatrenia, aby celý priebeh krstu i autogramiády bol plynulý," informoval marketingový riaditeľ Panta Rhei Lukáš Bonk. Krst knihy bude v pondelok o 17:00 v kníhkupectve Panta Rhei na Poštovej ulici v Bratislave. 

"Veľmi sa teším. Dúfam, že aj v Bratislave bude taká fantastická atmosféra ako v Prahe," priznala speváčka.

Krst autobiografie

Autogramiáda bude spojená aj s krstom Marikinej autobiografie. Knihu do života uvedie Gabriela Belopotocká. Na krste nebude chýbať ani zlato.

"Budeme krstiť jej šampanským zvaným Marika Gombitová, ktorá má zlato v sebe, takže tá prvá knižka bude obliatá aj pozlátená," upresnila Belopotocká.

Súvisiace články

Najčítanejšie