Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Koller a Dyk na jednom pódiu! Vianočný bazár chalaňov bude opäť pomáhať
Zdielať na

Koller a Dyk na jednom pódiu! Vianočný bazár chalaňov bude opäť pomáhať

David Koller či Vojta Dyk na jednom pódiu? Áno, je to možné. Už budúci pondelok (12.12) v Bratislave. Koncert budú mať na Vianočnom žúre chalaňov, ktorým vyvrcholí charitatívny bazár chalaňov.

Vianočný žúr je klasickou bodkou za Vianočným bazárom chalaňov. Ide o každoročný charitatívny projekt, ktorým pomáhajú známe osobnosti. V pondelok 12. decembra 2016 v Starej tržnici na Námestí SNP od 18:30 vystúpia Vojtech Dyk, David Koller, Horkýže Slíže, Polemic, Billy Barman, Katarzia + Martin Valihora+Marek Minárik či Beáta Dubasová. 

Výťažok zo vstupného, ako aj predaných tombolových lístkov poputuje na štyri vybrané projekty. Lístky sú dostupné už teraz na internetovej stránke inviton.sk.

Známi speváci, hudobné skupiny, herci a osobnosti spoločenského a kultúrneho života vystúpia v netradičných kombináciách, ktoré robia tento koncert nielen skvelým žúrom, ale aj neopakovateľným zážitkom pre všetkých zúčastnených. Celým večerom budú sprevádzať ako moderátori tváre charitatívneho projektu – herci Lukáš Latinák, Marián Miezga a Róbert Jakab.

Tešiť sa môžete aj na Orchester Big Band Tona Popoviča, s ktorým si zaspievajú Soňa Norisová, Vilo Csontos, Marcel Palonder, Marián Labuda ml., Eva Pavlíková, Luboš Kostelný, Milan Ondrík, Martin Nahálka, Zuzana Šebová, Zuzana Porubjaková, Vladislav Šarišský + Filip Pavlac + vokálny zbor, Lukáš Latinák, Majo Miezga a Why Not, Lasky. O skvelú zábavu sa postará aj funky kapela Homosapiens, DJ Carlo, či Bratislavský chlapčenský zbor.

Exkluzívne od Hossu a Cibulkovej

Žúru predchádza charitatívny Vianočný bazár chalaňov (10.-11. decembra 2016) v priestoroch V-klubu. Súčasťou bazára je aj dražba exkluzívnych vecí. Napríklad hokejista Marián Hossa poslal podpísaný dres všetkými hráčmi Chicaga Blackhawks. 

Dominika Cibulková zase tenisové oblečenie, v ktorom hrala, keď sa prebojovala do štvrťfinále dvojhry na grandslamovom turnaji vo Wimbledone po výhre nad Agnieszkou Radwanskou. 

Vianočný bazár chalaňov

Vianočný bazár chalaňov

Súvisiace články

Najčítanejšie