Oblačno, dažďové prehánky
15°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Je to chlapec! Mila Kunis porodila Ashtonovi Kutcherovi druhé dieťa
Zdielať na
Showbiznis

Je to chlapec! Mila Kunis porodila Ashtonovi Kutcherovi druhé dieťa

Zdroj: SITA

Americkí herci Mila Kunis a Ashton Kutcher oznámili narodenie druhého potomka. Ide o chlapca, informovala agentúra DPA- Podľa informácií amerických médií prišiel chlapec na svet v stredu , meno potomka rodičia zatiaľ taja.

https://www.instagram.com/p/BNgt1nSDr8o/?taken-by=ashtonmila

Ashton Kutcher v októbri v niekoľkých talkshow prehlásil, že s Milou Kunis sa po niekoľkých debatách na mene, ktoré nakoniec neprezradil, nakoniec nezhodli. Prezradil ale pohlavie očakávaného potomka. V jednej z talkshow rovnako priznal, že má z dvojnásobného rodičovstva obavy. 

"Ako sa má človek starať o jedno dieťa a zároveň aj o druhé? Myslel som, že už s tým prvým je to náročné. Som trochu rozrušený," povedal 38-ročný herec. 

Americký herecký pár už má dvojročnú dcéru Wyatt Isabelle. V júni 2015 sa herci tajne zobrali v kalifornskom Oak Glenu. Kutcher a Kunis sa zoznámili na konci 90. rokov pri natáčaní seriálu Tie roky 70., dokopy sa dali v roku 2012. 

Mila Kunis sa preslávila vo filmoch Ted alebo Čierna labuť. Ashton Kutcher je podľa časopisu Forbes vďaka svojej úlohe v sitcome Dva a pol chlapa od roku 2012 najlepšie plateným seriálovým hercom v Spojených štátoch. 

https://www.instagram.com/p/BNFEylWD0a0/?taken-by=ashtonmila

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie