Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
PARIS HILTON: Nie som hlúpa blondína
Zdielať na

PARIS HILTON: Nie som hlúpa blondína

Zdroj: joj.sk

NEW YORK / Americká herečka, speváčka a dedička hotelového impéria Paris Hilton vyhlásila, že nie je hlúpa blondína, za ktorú ju mnohí ľudia považujú. Tridsaťpäťročná rodáčka z New Yorku to uviedla v rozhovore pre americký magazín Galore.

"Tí, ktorí ma zatiaľ nestretli, majú o mne nesprávny názor. Ak sa postavím pred ľudí v zasadačke a prednášam im o biznise, uvedomia si, že nie som hlúpa blondína, za ktorú ma považovali," povedala podnikateľka a dodala, že je rada, ak je pre ľudí, a to najmä pre ženy, príkladom.

Hilton takisto uviedla, že nikdy nepodstúpila plastickú operáciu. "Som veľmi hrdá na to, že som prirodzená a nikdy som nepodstúpila žiadny zákrok. Som so sebou spokojná. Ale nesúdim druhých. Ľudia by mali urobiť čokoľvek pre to, aby boli šťastní," objasnila Hilton.

Erotická nahrávka

Paris Hilton je vnučkou Williama Barrona Hiltona a pravnučkou Conrada Hiltona, ktorý založil sieť hotelov Hilton. V roku 2003 ju preslávila erotická nahrávka, v ktorej účinkuje spolu so svojím vtedajším priateľom Rickom Salomonom.

Účinkovala vo filmoch

Okrem nej sa však do povedomia verejnosti dostala aj vďaka televíznej show The Simple Life (2003 - 2007). Zahrala si tiež v snímkach Zoolander (2001), Život s Helen (2004), Múzeum voskových figurín (2005), Trhni si! (2006), Repo: Genetická opera! (2008) alebo Kráska a tá druhá (2008). Ako speváčka debutovala v roku 2006 albumom Paris, ktorý sa v americkom rebríčku Billboard 200 dostal na šiestu priečku. Má tiež vlastnú módnu značku.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie