Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Finalisti ČSMT DanceCool Crew dokazujú, že latino nie je nuda!
Zdielať na

Finalisti ČSMT DanceCool Crew dokazujú, že latino nie je nuda!

BRATISLAVA / Dokopy sa dali len tesne pred týmto ročníkom Česko-Slovensko má talent. Napriek tomu zažiarili, preplávali kastingom i semifinálovým kolom a tento víkend zabojujú vo finále talentovej šou. Časť tanečnej skupiny DanceCool Crew sme vytrhli z dôležitých príprav, aby sme ich, takto pred veľkým dňom trochu vyspovedali. Hosťami boli Andrea Zelinková a Katarína Lacková.

Tanečnú formáciu DanceCool Crew tvorí dokopy 9 tanečníkov ale len dvaja členovia pracujú ako tanečníci na plný úväzok.

Napríklad Katarína Lacková sa venuje rómskym deťom v Martine, Andrea Zelinková je manažérka tanečnej školy a vyštudovaná ekonómka. Tanečná skupina sa dala dokopy len tesne pred začiatkom šou Česko-Slovensko má talent.

Zranenie

Choreografku a zároveň manažérku robí tanečnej skupine DanceCool Crew známa profesionálna tanečníčka Katarína Štumpfová, ktorá je niekoľkonásobná majsterka SR v latinskoamerických tancoch.

Toto tanečné zoskupenie malo tak trochu smolu. Pred vystúpením v šou Česko Slovensko má talent utrpel jeden z ich členov Lukáš vážne zranenie, ktoré ohrozilo ich účinkovanie. Nakoniec všetko dobre dopadlo a v semifinále už Lukáš tancoval spolu s nimi.

​A aký tanec uvidíme vo finále? "Vo finále si pripravíme niečo úplne iné ako Prodigy a aj nálada bude iná. Bude to tentokrát veselšie, farebnejšie a zas iné," prezradila tanečníčka Andrea Zelinková.

Aké majú očakávania od finále Česko-Slovensko má talent? "Tešíme sa, že sme sa dostali do finále, nečakali sme to a boli sme z toho veľmi milo prekvapení. Chceme hlavne pobaviť divákov a dúfame, že sa im budeme aj páčiť," dodáva  Andrea Zelinková a Katarína Lacková z DanceCool Crew.

Súvisiace články

Najčítanejšie