Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Pravda o Mokrom v Uhádni môj vek: Nedotkol som sa jej
Zdielať na

Pravda o Mokrom v Uhádni môj vek: Nedotkol som sa jej

BRATISLAVA / Roky o ňom nebolo počuť a televíznym kamerám sa vyhýbal. Urobil ale jednu výnimku. Prišiel do zábavnej šou a hneď je z toho škandál. Ďuro Mokrý sa nálepky kontroverzný asi nikdy nezbaví.

Vulgárny, sexistický, úbožiak, obťažovanie! Takto znejú komentáre na internete. Rozruch spôsobilo Jurajovo účinkovanie v programe Uhádni môj vek špeciál. Konkrétne moment, keď spolu so Sávom Popovičom zvolili ako pomôcku zoom a k slečne Merite obaja prikročili, aby si ju poriadne obzreli.

 "Myslím, že Slovensko žije novými témami každý deň," hovorí Mokrý. Kauza sexuálneho obťažovania je iba jednou z nich. Juraj má svedomie čisté a aj dotyčná slečna jeho alibi potvrdzuje.

"Zo začiatku to bol šok, nečakala som, že pristúpia ku mne, necítila som sa v ohrození, celkovo som to brala ako srandu," povedala Merita Sinaniová. "Nedošlo absolútne k ničomu čo by sa mohlo takto zadefinovať. Nedotkol som sa jej v žiadnom prípade, nebol by to vtip a mám pokoj na duši v tomto smere," hovorí herec.

Nikto sa nesťažoval

Merita nevyzerala, že jej bolo Jurajova prítomnosť nepríjemná. "Ja som sa prihlásila s tým, že som čakala, že keď tam bude špeciál s celebritami, že tam bude kúsok skrytej srandy aj nejakých narážok," hovorí Merita. 

Počas nakrúcania a ani po ňom sa nik z prítomných nesťažoval, ani nepoukazoval na to, že by sa Juraj nejak nevhodne správal. Celá táto kauza vznikla iba teraz a Juraj si o nej myslí svoje. "Po dlhšom čase som sa objavil v TV, je to úžasné takto v dôchodkovom veku zacítiť žiaru reflektorov, takže naozaj nehľadajme problém tam, kde nie je," dodal Juraj.

Súvisiace články

Najčítanejšie