Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Čo ste o seriáli Naši možno nevedeli
Zdielať na

Čo ste o seriáli Naši možno nevedeli

BRATISLAVA / Ak obľubuje rodinný seriál Naši, ktorý vysiela televízia JOJ, určite ste zaregistrovali, že Lujza už konečne nie je sama na štyroch chlapov. Výchovné rady možno počuť aj z úst jej najlepšej kamarátky. A kamarátkami boli vraj už aj v detstve. Stretli sa pred pár rokmi v Nitre.

Herečka Andrea Karasová sa objavila v seriáli Naši až teraz, teda v čase, keď už seriál nejaký ten čas beží v televízii. "Musím sa vedieť začleniť do kolektívu, ktorý už vie určitým spôsobom spolu kooperovať," hovorí herečka.

​"Súčasné deti sa v tomto seriáli nachádzajú. S mnohými vecami, ktoré tam odznejú, sa stotožňujú," myslí si herečka Andrea Karasová. 

Kamarátky z detstva

Ďalej herečka priznala, že so seriálovou Lujzou sa v minulosti stretla aj v reálnom živote. "S jej mamou som bola kolegyňa v nitrianskom divadle. Ja som mala vtedy dvadsať a Lujza Garajová Schrameková desať rokov."

Seriál Naši je príbehom jednej normálnej päťčlennej rodiny. Otec a matka zápasiaci s výchovou troch synov nás každý týždeň pozývajú nahliadnuť do svojho bežného denného kolotoča; ponúkajúc tak chutný seriálový komediálny koktejl rozmanitých emócií, smiechu a kriku. S ich príhodami a situáciami plnými humoru, no i nežnosti a hrejivého ľudského tepla sa ľahko dokáže stotožniť každý rodič a prostredníctvom jasného autorskému zámeru vyprovokovať diváka k smiechu, úsmevu či zamysleniu.

Súvisiace články

Najčítanejšie