Skoro jasno
20°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
V šou Uhádni môj vek sa dá vyhrať až desaťtisíc eur
Zdielať na

V šou Uhádni môj vek sa dá vyhrať až desaťtisíc eur

BRATISLAVA / Hádať vek môže byť niekedy celkom vtipná záležitosť. Tak ako to vidíte v našej relácii Uhádni môj vek. Kreatívny producent Ján Gordulič má na starosti kreatívnu stránku projektu. Priznáva, že maskérov majú k dispozícii, no do deja zasahujú len minimálne.

Jednoduchý formát Guess My Age zahŕňa hádanie veku neznámych ľudí. Dvojice absolvujú dovedna šesť súťažných kôl. Odhadnúť vek jednotlivých hostí im má pomôcť spolu päť žolíkov. Pomôcka zahŕňa napríklad informáciu o piesni, filme či udalosti, ktorá sa stala v rovnakom roku, ako sa narodil účinkujúci s neznámym vekom.

Nepresným odhadom veku si dvojice znižujú v pôvodnej relácii sumu, ktorá je v banku. Vo finále hrajú o peniaze, ktoré zvýšili. V závere majú štyri tipy na uhádnutie presného veku cudzieho človeka a k tomu štyri pomôcky. Každým nesprávnym tipom strácajú štvrtinu banku.

Skeptický Gordulič

Kreatívny producent televíznej šou Uhádni môj vek Ján Gordulič priznáva, že spočiatku sa k celému projektu staval trošku skepticky. "Neveril som, že toto môže ľudí osloviť. No pozrel som si francúzsku verziu a začínal som princíp relácie chápať."

Dodáva, že v tomto smere hádajúcim dokážu veľmi pomôcť indície. "Sú experti, ktorí sa zmýlia nanajvýš o dva roky," upresnil Gordulič.  A dodáva: "Jednotlivé časti nahrávame dopredu, preto sme sa stretli už aj s takými, ktorí vďaka svojim dobrým pozorovacím schopnostiam vyhrali 6-tisíc eur."

Zásah maskérov

Čím viac sa darí súťažiacim, tým ťažšie indície dostávajú. "Priznávam teda, že sa ich snažíme potom pomýliť," vyšiel s pravdou von kreatívny producent relácie. Ak je veľká odchýlka, ide súťažiaci do ľahších kôl, v opačnom prípade do ťažších. 

​Maskéri do deja veľmi nezasahujú, takže tváre ľuďom veľmi nemenia. "Stalo sa tak raz za štyri diely," povedal Gordulič. Dobre vedia spolu komunikovať a hádať vek najlepší kamaráti, partneri, manželia či rodičia s deťmi. Gordulič ale priznal, že uprednostňujú pri výbere kamarátov.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie