Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Richard Müller prehovoril o turné: budem hrať tam, kde ma ľudia nečakali
Zdielať na

Richard Müller prehovoril o turné: budem hrať tam, kde ma ľudia nečakali

Tento víkend sa fanúšikovia Richarda Müllera konečne dočkali! Známy spevák vyráža so svojou vynovenou kapelou vyrazí na najlepšie koncertné turné po Slovensku.

V malej potemnelej skúšobni na okraji Bratislavy trávil Richard aj s kapelou niekoľko posledných týždňov. Intenzívne totiž nacvičovali na turné.

"Volá sa - To najlepšie tour, čo je podľa mňa trošku prehnané, ale budeme hrať skladby, ktoré sa nám všetkým páčia," prezradil známy spevák.

Vynovená kapela

A to sa spevák koncom minulého roka dušoval, že tento rok na turné nepôjde. "Vždy veľmi záleží na ľudoch," vysvetlil svoje rozhodnutie Richard Müller.

Na fanúšikoch a na tých, ktoŕi stoja hneď pri ňom. A tak sa stalo, že do kapely pribudli Martin Gašpar a Matej Benko.

"Ja sa osobne veľmi teším, lebo sú tam dvaja noví členovia a to vždy poteší," dodal s úsmevom Richard.

Netradičné mestá

Toto turné bude iné, ako tie posledné. Vo výbere piesní samozrejme nechýbajú tie najväčšie hity a Richardova najobľúbenejšia - Milovanie v daždi.

Zaujímavosťou je, že tentoraz nebude Richard koncertovať vo veľkých mestách. "Mal som pocit, že by sme mohli hrať aj inde, kde si ľudia myslia, že Müller nepríde. Veru príde a ja chodím tam, kde je dobré publikum a dobré publikum býva skoro všade," dodal Richard.

No ako sa stáva, aj počas turné pribúdajú mestá do zoznamu, tak možno pribudne aj to vaše.

Pre ženu

Najčítanejšie