Jasno
15°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Futbalista Ďurica sa priznáva: Niekedy som ako fiflena
Zdielať na

Futbalista Ďurica sa priznáva: Niekedy som ako fiflena

Slovenské futbalové hviezdy si na módu potrpia. Najviac peňazí míňajú na oblečenie, tetovanie a účesy. Najviac trendy je vraj Vladko Weiss mladší a fiflenou sa občas cíti Ján Ďurica.

"Ťažko povedať. Bolo obdobie, keď som bol mladší. Keď som míňal veľa na oblečenie, ale teraz vekom som sa upokojil a radšej si doprajem dobré hodinky alebo pekné auto, všetko s mierou," vymenováva Škrteľ.

Futbalisti a móda. Chlapci sa nevyžívajú iba v účesoch alebo tetovaní. O módu sa zaujíma hlavne Ján Ďurica, ktorý má dcérku s bývalou riaditeľkou MISS Magdalénou Šebestovou, ktorá v móde tiež vyniká.

Ďurica je topánkofil

"Keď ideme niekam na večeru, tak niečo si oblečiem a pýtam sa, Lenka môžem si toto obliecť? A ona ma už z toho nervy, lebo niekedy som ako fiflena. Ona do toho ešte malú oblieka, takže má z toho nervy," opisuje Ďrurica.

Okrem toho má aj on, podobne ako Juraj Kucka, zaľúbu v teniskách. "Som topánkofil. Naozaj topánky, to je proste, mám ich naozaj neúrekom aj Lenka mi hovorí, Ty si blázon, Ty normálne musíš otvoriť obchod a budeš ich potom predávať," smeje sa futbalista.

Hamšíkova vášeň

Vycibrený taliansky štýl vídame často na najčerstvejšom futbalistovi roka, ktorý už niekoľko rokov pôsobí v Neapole. "Sa to na mňa tak prilepilo, keď som prišiel do Talianska, som to začal sledovať a odvtedy som milovníkom módy. Je to moja vášeň či už nakupovanie alebo sledovanie toho," vysvetľuje Hamšík.

Za módny vzor sa pokladá najmladší spomedzi chalanov. Vladko Weiss tvrdí, že maskáčový vzor na Slovensko doniesol práve on. "Páči sa mi to a som rád, že udávam štýl tu. Ale nie," smeje sa Weiss.

Futbalistov vyspovedala redaktorka Soňa Skoncová:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie