Skoro jasno
20°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Šou Česko Slovensko má talent klope na dvere. Kastingy začnú čoskoro
Zdielať na

Šou Česko Slovensko má talent klope na dvere. Kastingy začnú čoskoro

Cez víkend sa rozbiehajú prvé kastingy na Ďalší ročník najväčšej talentovej šou. Môže prísť každý a ukázať, čo dokáže, zapôsobiť a prepracovať sa až na televízne obrazovky. Ak niektorí váhajú, či to za to stojí, netreba veľmi rozmýšľať, radí dvojica, ktorá už k šou Česko Slovensko má talent neodmysliteľne patrí.

Junior a Marcel sú moderátori šou Česko Slovensko má talent. Aj oni svoj dar majú. "Junior rozhodne na varenie, teda na šéfovanie tých, ktorí varia," bonzuje Marcel Forgáč.  

"Ja trošku viem, trošku mudruje a trošku si domyslím. To je ako s cudzím jazykom, ako satelitná nemčina v Rakúsku, 30 percent vieš, 30 si domyslíš a 30 nevieš," potvrdzuje Milan Junior Zimnýkoval.

Spolu sú zohraní

Marcel nie je presvedčený o tom, že má na niečo vyslovene talent. "Skôr tak spolu, aj s porotou šou Česko Slovensko má talent a tak trochu aj s divákmi televízie JOJ sme našli ten recept, ako tie talenty odhaliť, ako ich možno trošku pozdvihnúť a ako ich správne zabaliť a ukázať divákom," hovorí Marcel.

Už čochvíľa začnú ďalšie kastingy. Moderátori už zistili, že väčšina ľudí, ktorá má naozaj talent, chýba im sebavedomie. "Respektíve majú veľmi veľkú pokoru," dodáva Marcel.

Kastingy a prihlášky

Sú ale aj takí odvážlivci, ktorí talent nemajú, ale idú na trh s kožou a chcú sa za každú cenu predať. "Kastingy budú 19. a 20. a tí, čo zaváhajú, tým sa život nezmení. Treba to určite vyskúšať," odporúča Junior.

"My nie sme potápači, že keď človek príde, my ho potopíme. Ani porota taká nie je," dodáva Junior. Ak teda človek talent má, tak ho budú posúvať ďalej a pomôžu mu.

Prihlásiť sa nemusia len talentovaní ľudia. Prihlášku môžu vyplniť aj rodinní príslušníci alebo priatelia, ktorí vedia, že niekto v ich okolí talent má. Niekedy potrebujú nadaní ľudia len podporu.

Prihlásiť sa do šou Česko Slovensko má talent môžete TU.

Šou Česko Slovensko má talent klope na dvere. Prečo to skúsiť? Pozrite si odporúčania:

Súvisiace články

Najčítanejšie