Jasno
24°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Režisér Jiří Adamec: Predal byt na Floride a s rodinou sa sťahuje do bažín
Zdielať na
Showbiznis

Režisér Jiří Adamec: Predal byt na Floride a s rodinou sa sťahuje do bažín

Zdroj: blesk.cz

Veľké sťahovanie. Manželia Jiří (68) a Jana (44) Adamcovci sa sťahujú zo svojho bytu v Miami na Floride (171 m2), ktorý si zaobstarali ešte len vlani. Bol totiž nad ich pomery ...

Byt mali vo štvrti Aventura, len pár sto metrov od Andreja Babiša, Stanislava Grossa či Františka Janečka. Miesto prekrásne, ale veľmi drahé na prevádzku.

"Platí sa tam za všetko, za rôzne členstvo a tiež servis, ktorý je k bytom poskytovaný. Aj to bol jeden z dôvodov, prečo sme sa ho rozhodli predať," prezradil Blesku režisér Adamec.

Služby trávnikára, záhradníkov, bazénarov a všelijakých ďalších služieb stojí mesačne nepríjemne veľa.

"My ale nepotrebujeme, aby za nás niekto parkoval auto v garáži, ani nosil nákupy až do bytu. Pre nás toto nie je," objasňuje Jana Adamcová dôvody na sťahovanie.

Úplne preč z Floridy sa im ale nechcelo, najmä s ohľadom na ich deti. A tak si len hľadali nové útočisko. Až našli - a to pri Mexickom zálive, neďaleko slávneho národného parku Everglades.

"Našli sme krásny domček v miestach, kde ešte nedávno boli močiare. Tie sa ale umelo vysušujú a je tam nádherná príroda. Žije tam veľa Američanov zo strednej triedy," načrtol nové plány režisér.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie