Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Veľká šou v Jasnej: Majk Spirit aj Jaro Slávik roztancovali fanúšikov lyžovania
Zdielať na

Veľká šou v Jasnej: Majk Spirit aj Jaro Slávik roztancovali fanúšikov lyžovania

JASNÁ / V Jasnej odpálili cez víkend veľkú šou. Asi 20-tisíc ľudí sledovalo unikátne preteky po 32 rokoch na Chopku, kde na tretom mieste skončila naša Veronika Velez-Zuzulová. O dobrú atmosféru sa starali napríklad Majk Spirit, DJ Jaro Slávik, Kandráčovci ale aj známe tváre z obrazoviek televízie JOJ.

V lyžiarskom stredisku Jasná vládla počas Svetového pohára v zjazdovom lyžovaní úžasná atmosféra. Tancovalo sa na napríklad aj na známu lyžiarsku gymnu Go, Zuzu, go. Fanúšikovia však fandili nie len Veronike Velez-Zuzulovej ale spievali aj Peti Vlhovej.

No a nechýbali ani známe tváre televízie JOJ, tanečná škola Riverpark Dance Shool a ani Fun rádio na snehu.

Krásne lyžiarky

Najlepšie lyžiarky sveta si žrebovali ešte v sobotu večer poradie na nedeľný slalom. Naše najlepšie lyžiarky nafotili dokonca umelecké fotky v spoločenských šatách, ktoré im navrhla šestica našich návrhárov.

"Peťa Vlhová mala krásne ružové, pudrové šaty a Veronika zas červené, úpletové šaty," vysvetlila módna návrhárka Zuzana Haková.

Svoje si vytrpeli aj modelky, ktoré v mraze predvádzali modely. Tisícovka ľudí sa zabávala na hudbe Majka Spirita.

Habovci

Známe osobnosti rozdávali podpisy a aby fanúšikom nebola zima, učili sa na svahu tancovať, do rytmu im hral DJ Jaro Slávik.

A po mini tanečnom tréningu sa posilnili jedlom od Habovcov. V pondelok sa bude v Jasnej pretekať v obrovskom slalome, ktorý museli v sobotu preložiť pre zlé počasie.

Najčítanejšie