Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
V Moja mama varí lepšie ako Tvoja podávali Farkašovú
Zdielať na

V Moja mama varí lepšie ako Tvoja podávali Farkašovú

Herci zo sitkomu Svet podľa Evelyn, sa vedia odviazať. V špeciáli Moja mama varí lepšie ako Tvoja sa totiž nepodávalo jedlo, ale Kristína Farkašová.

Namiesto bravčového mäska či zeleninky, na pulte v relácii Moja mama varí lepšie ako Tvoja, tentokrát podávali Kristínu. Teda naservírovala sa sama.

Dôvod? Výhra! Ak by sme sa mali vyjadriť jej slovníkom, Kristína krásne oblbla systém. "Treba odžubávať systém, hlavne na materskej inak sa to nedá, je to tak," tvrdí Krsitína.

Totálny kŕč

Kristína je veselá kopa, tak ju treba brať s rezervou. Späť k vareniu. Okrem tohoto drobného fejku, bolo ich celé kuchárske umenie založené na zdvorilostných frázach. Kristína diktovala svojmu kolegovi Lukášovi Dózovi, čo sa bude variť. "Bola milá na mňa. To som cenil," hovorí Lukáš.

"Ja som chytila totálny kŕč a mne to prišlo, že ma to uvoľňovalo používať  zdrobneliny, lebo ja to na materskej nerobím. Doma tak skrátka nerozprávučkám a teraz v krčičku, som mal pocitík, že to pomôžká," vysvetľuje herečka.

Evelyn so Štefanom

Veď aj pomohlo. Ju to uvoľnilo, a ostatných pobavilo. Či ale ich taktika vyhrala nad týmom v zložení Evelyn a Štefan, uvidíte v špeciál Moja mama varí lepšie ako Tvoja.

Téme sa venuje redaktorka Petra Poláčiková:

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie