Zatiahnuté
20°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Moderátor Aleš Cibulka: Kolaps, skončil u psychiatra v Bohniciach?
Zdielať na
Showbiznis

Moderátor Aleš Cibulka: Kolaps, skončil u psychiatra v Bohniciach?

Zdroj: blesk.cz

V posledných rokoch ho bola plná televízia. Moderátor Aleš Cibulka (38) išiel z programu do programu. Od januára sa ale akoby po ňom zľahla zem. Vražedné pracovné tempo si vybralo svoju daň...

"Nikto nevie, čo je s Alešom. Štrnásť dní s nikým nekomunikuje," povedali nám jeho kolegovia, ktorí si neželajú byť menovaní. "Malo to s ním seknúť a musel vyhľadať pomoc psychiatra. Prehnal to s prácou...," donieslo sa do Blesku z chodieb Českého rozhlasu, kde má Cibulka reláciu Tobogan.

Situácia mala byť podľa tamtamov dokonca tak vážna, že skončil na klinike v Bohniciach. Tobogan tak za neho od januára na striedačku moderujú Jan Rosák (68) a Martin Hrdinka (49).

"Aleš má silnú angínu," ospravedlňoval Cibuľku na začiatku roka Rosák. "Potrebuje si oddýchnuť," tvrdil zasa minulú sobotu Hrdinka. Moderátor sa nám priznal, že sa skutočne prepracoval.

"Posledných niekoľko rokov som absolvoval vo veľkom záprahu. Vlaňajší rok bol vrchol všetkého, práce bolo veľa, a tak som si povedal, že si dám krátku pauzu. Že musím zabrzdiť," povedal Blesku Cibulka.

V Bohniciach sme ho ale nezastihli. "Nie, naozaj sa nikde neliečim. Nemám žiadne psychické ťažkosti," zaprisahal sa Aleš počas nášho stretnutia na pražskej Harfe, kde býva.

Do TV Barrandov a rozhlasu sa vráti čo nevidieť, pravdepodobne na jar. "Už teraz pripravujem nové scenáre a mám v hlave veľa nápadov. Diváci sa nemusia báť, že sa vrátim až na Vianoce. Som veľmi rád, že mi vedenie ČRo a televízia Barrandov vyšlo v ústrety a všetko sme doladili," dodal s tým, že už túto sobotu moderuje ples v Klatovoch

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie