Skoro jasno
15°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Justin Bieber sa vrátil k bývalke! Nie je to však Selena Gomez!
Zdielať na

Justin Bieber sa vrátil k bývalke! Nie je to však Selena Gomez!

Zdroj: profimedia

Vyznať sa v ľúbostnom živote kanadského speváka Justina Biebera nie je vôbec jednoduché! Na verejnosti sa objavuje s mnohými kráskami, ktoré by sa rady stali jeho priateľkami. Zdá sa však, že Justin už nie je single!

Médiá pravidelne prinášajú fotografie Justina Biebera v obklopení krásnych žien. Popový spevák si veľmi potrpí najmä na priateľstvá s modelkami. Či však ide len o kamarátstvo alebo milenecké pletky, je ťažké uhádnuť.

Jednou z jeho viac ako dobre vyzerajúcich kamarátok je i dcéra herca Stephena Baldwina Hailey. Devätnásťročná blondínka sa po boku Biebera ukazuje s prestávkami už viac ako dva roky. Intímny vzťah však dvojica vždy popierala.

"Snažím sa byť len jeho dobrá priateľka, byť tu preňho a podporovať ho," nechala sa kedysi počuť Hailey. Mnoho zdrojov z ich okolia však tvrdilo, že sú "kamaráti s výhodami."

Instagram/Justin Bieber

Tentoraz sa však dvojica mladých ľudí len ťažko vykrúti z tvrdení, že sú len dobrí známi. Hailey Baldwin a Justin Bieber spolu privítali Nový rok v Karibiku a svoju dovolenku zdokumentovali fotkami, ktoré zverejnili na sociálnych sieťach. A veru je sa na čo pozerať!

Justin a Hailey sa na snímkach k sebeveľmi majú a na jednom obrázku sa dokonca vášnivo bozkávajú. Uvidíme koľko im to spolu vzdrží, kedže ešte pred pár týždňami spieval Justin serenády jeho bývalej láske Selene Gomez.

Instagram/Justin Bieber

Najčítanejšie