Oblačno
17°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Stresujúce Vianoce Michala Davida: Problémy s dcérou
Zdielať na
Showbiznis

Stresujúce Vianoce Michala Davida: Problémy s dcérou

Zdroj: blesk.cz

Spevákov vnuk Sebastian (5) svoju mamu nevidel už niekoľko mesiacov a nie je žiadny div, že sa na ňu veľmi tešil. Ale keď sa Michal David (55) na poslednú chvíľu dozvedel, že jeho dcére Kláre (25) o jednu jedinú minútu uletelo lietadlo z Ameriky, vyzeralo to tak, že budú u Davida smutné Vianoce. Nakoniec ale všetko zachránila šťastná náhoda - taký malý vianočný zázrak.

Vianoce boli v rodine hitmakera Michala Davida poriadne dramatické. Až do poslednej chvíle nebolo isté, či sa doma zíde celá rodina – píše blesk.cz.

Aj keď dcéra Klára po niekoľkomesačnom odlúčení prisľúbila návrat z Ameriky, na poslednú chvíľu sa všetko ešte poriadne skomplikovalo. Hrozilo, že malý Sebastian (5), ani na Vianoce mamu neuvidí.

"Zazvonil mi telefón a v ňom mi dcéra Klárka oznámila, že jej uletelo lietadlo. Mala totiž veľmi ťažkú batožinu a musela si ju ísť prebaliť.

Lenže keď to urobila a prišla späť k odbaveniu, tak jej oznámili, že pred minútou uzavreli prepážku a má smolu, " posťažoval si spevák len deň pred Štedrým dňom.

Sebastian ale nakoniec smutný byť nemusel. Ako keby za tým stál vianočný zázrak, všetko dopadlo dobre ...

"Dcére sa akoby zázrakom podarilo zohnať letenky, a tak sme boli pri stromčeku nakoniec všetci a šťastní," prezradila Marcela Davidová, hudobníkova manželka.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie