Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Známy herec (61) sa vyhrážal manželke s nožom, zaistili ho policajti
Zdielať na

Známy herec (61) sa vyhrážal manželke s nožom, zaistili ho policajti

BRATISLAVA / Známy slovenský herec má problémy so zákonom. V stredu večer sa vyhrážal manželke s nožom v ruke. Vyhrotenú situáciu ukončili policajti. Herec skončil v cele policajného zaistenia.

Herec Štefan K. býva so svojou manželkou v Rusovciach. Konflikt ukončili až privolaní policajti.

Vyhrážky s nožom

"Včera v čase krátko po pol desiatej večer bol hliadkou policajného zboru na osobnej slobode v súlade so zákonom obmedzený 61-ročný muž, ktorý sa v priestoroch rodinného domu s nožom v ruke vyhrážal dvom ženám," uviedol policajný hovorca Michal Szeiff.

Podľa informácií TV JOJ zohral v tomto incidente úlohu alkohol. K fyzickému útoku našťastie nedošlo. Herec mal počas celého dňa vypnutý telefón, manželka sa k ničomu nechcela vyjadrovať. Susedia o zásahu polície na ich ulici nič nevedeli.

Herca v stredu eskortovali do cely policajného zaistenia, počas dnešného dňa s ním vykonali všetky procesné úkony.

Trestné stíhanie

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave V začal trestné stíhanie vo veci trestného činu týrania blízkej a verejnej osoby.

Za týranie sa podľa slovenského trestného zákona považuje nielen fyzické utrpenie, ale aj psychické. Najmä ak ide o ponižovanie, pohŕdanie, vyhrážanie sa, vyvolávanie strachu a stresu, či citové vydieranie. Hrozí za to trest tri až osem rokov väzenia. Herca Štefana K. zatiaľ neobvinili.

Pozrite si priložené video:

Súvisiace články

Najčítanejšie